SoulCollage® workshops

Doe mee met de workshops!

Introductieworkshop SoulCollage®
Tijdens deze workshop leer je de SoulCollage® methode kennen. Je krijgt een korte uitleg over hoe SoulCollage® werkt en vervolgens ga je je eigen kaarten maken vanuit je intuïtie, zonder plan, zonder thema. Na het maken van de kaarten volgt onder begeleiding een ‘lezing’ van de kaart, die je in verbinding brengt met je innerlijke wijsheid.
De kosten zijn €39,50 per persoon voor 2,5 uur inclusief materialen, thee en iets lekkers. De workshop gaat door als er twee deelnemers zijn. Meld je aan via ilona@streeep.nl.

SoulCollage® inloopochtend: vrij werken
Voor iedereen die de introductieworkshop gevolgd heeft. Tijdens deze workshop kan je vrij aan de slag. Alle materialen liggen klaar, zodat jij alle ruimte en tijd hebt om te werken aan nieuwe kaarten. Je werkt in stilte naast elkaar. En aan het eind van de ochtend lees je met gelijkgestemden de kaarten vanuit het SoulCollage® proces.
De kosten zijn €15,00 per persoon voor 2 uur inclusief materialen, thee en iets lekkers. Voor 5 keer betaal je geen €75,00 maar €62,50. De inloopochtend gaat door als er twee deelnemers zijn. Meld je aan via ilona@streeep.nl.

Workshop SoulCollage® op locatie
Alle workshops kunnen ook bij iemand thuis gegeven worden. Deelname voor de gastvrouw/ heer is gratis bij minimaal vier betalende deelnemers. Zij zorgt voor een werktafel, thee en iets lekkers. Ik zorg voor de materialen. Tot 15 km vanaf Waspik neem ik de reiskosten voor mijn rekening.

Kijk voor de data van de workshops in de agenda.

Nieuwsbrief