SoulCollage®

Bewustwording met SoulCollage®!

Een intuïtief en creatief proces dat je inzichten en bewustwording kan opleveren is SoulCollage®. Het is geen therapie, maar het kan wel therapeutisch werken.

Je pakt intuïtief beelden en maakt kaarten, waardoor een verzameling ontstaat. Deze verzameling kaarten geeft je toegang tot je eigen innerlijke wijsheid en kan je helpen bij het nemen van beslissingen in je leven. Het is eenvoudig, prettig en vaak verrassend verhelderend; iedereen kan eraan deelnemen.

Je zoekt afbeeldingen of illustraties die tot je spreken. Je knipt, snijdt of scheurt ze uit en plakt ze op een blanco kaart. Vervolgens lees je de kaart, alleen of in een kleine, veilige groep. Je geeft de kaart een stem en spreekt vanuit je eigen innerlijke wijsheid.

Je verzameling kaarten kan je op verschillende manieren gebruiken om inzichten, vrijheid en balans in je leven te brengen. SoulCollage® kaarten maak je voor jezelf. Ze vertellen over jezelf en alleen jijzelf weet welke betekenis de kaart heeft.

Kijk voor de verschillende workshops op de pagina SoulCollage® workshops. Kijk voor de data van de workshops in de agenda.

SoulCollage® is ontwikkeld door Seena Frost en behoort tot een wereldwijd netwerk. Workshops worden alleen gegeven door daarvoor opgeleide facilitators. Meer over SoulCollage® is te vinden op www.soulcollage.nl en www.soulcollage.com.

Nieuwsbrief